Pagina's

donderdag 25 augustus 2022

Broeierige zomerpassie 2

 



“Woarom ek?” vroeg Kenny terwijl hij Tracy aankeek die zacht zijn borstkas streelde en hem met haar diepe donkere ogen aankeek.
"Waarom niet schatje?” vroeg Tracy.
“Ik heb het me nog geen moment beklaagd dat ik jou heb verleid, jou zin heb doen krijgen en meenam naar deze plek hoor. Jij wel dan?”
“Nee, zeker nie. ’t Was geweune mega zalig meid.Mor ghie ziet tien joar oeder µdan ek, en… “
“En wat?” vroeg Tracy terwijl ze zacht zijn wang streelde met haar linkerhand.
“Ghie ku zovele venten kriegen. En je kiest e snotaap van zeventien joar met e poar pluksjes hoar op ze kinne, Een veels te bleek lichaam en amper spieren in vergelijking met de reste,” zei Kenny.
“Alsof dat allemaal belang heeft.
Weet je waarom ik jou koos lieverd? Jij hebt uitstraling.
Jij straalde zin uit, snap je?
Zin naar lichaamscontact, zin naar seks. Zin in een goeie beurt.
Alleen wist je nog niet hoe je dat moest aanpakken. Maar ik zag het.
Je keek om je heen van, wie zal het worden? Waar is ze? Die geile meid die eens goed geneukt wil worden.
Wel, daar was ik dan lekketje. En je hebt genoten hé.
Kenny heerlijke knul. We zochten allebei hetzelfde. En eerlijk hé.£
Ik was niet teleurgesteld.
Voor één keer was ik niet teleurgesteld in de man die ik meenam voor een stevige beurt.”
"Gebeurt dat anders wel misschiens?” vroeg Kenny.
“Veel te vaak naar mijn zin knul,” zei Tracy.
“De meeste venten van mijn leeftijd en ouder kunnen gewoon niet neuken.
Ze vinden van zichzelf van wel, maar ze bakken er gewoon geen bal van.
Hey, wees eens eerlijk knul. Was dit je eerste keer?”
Kenny kleurde opnieuw rood.
“Ja, ’t was mien eerste ké,” zei hij.
“Je eerste keer seks, en al meteen met een topmodel,” kirde Tracy.
“Meen je dadde?” vroeg Kevin. “Zieje ghie?”
"
Tracy Luvenhout, meer dan honderdduizend volgers op Instagram, en ook een paar pittige videootjes op 18+ sites, moet mijn naam maar eens intypen op Google.
Ben hier om even op adem te komen. Volgende week heb ik een fotosessie in Nice, en daarna sta ik weer twee weken op de catwalk in Milaan.£
Maar nu ben ik hier en geniet ik met volle teugen van de passie en de goesting van een zeventienjarig kereltje die meer in zich heeft dan al die venten die zich elke dag opnieuw komen aanbieden.
Heb je echt nog nooit van mij gehoord? Ga je nooit op zoek naar leuke fotootjes op Instagram of zo?”
"Ek zoeken vooral dingen op die te maken hein met skateboarden, alternatieve muziek en Manga strips.”
“Oh, je ziet liever tekeningen van frêle Japanse meiden zonder tieten die genomen worden door enge monsters.”
“Manga es wel vele meer of dadde wi,” zei Kenny lachend.
“Ik geloof je wel lieverd,” zei Tracy terwijl ze Kenny zacht streelde en teder haar lippen op de zijne legde. “Oh mijn lieve jongen,” zei Tracy met diepe stem terwijl ze haar hoofd op zijn borst neerlegde.

Het werd stil. Tracy sloot haar ogen en liet zich meedeinen bij elke ademstoot van Kenny.
Kenny sloot Tracy zacht in zijn armen en luisterde naar de geluiden van buiten. In de verte hoorde hij muziek en het ruisen van de zee. Hij voelde de warme huid van een passionele jonge vrouw met wie hij de hele middag en avond lang verdomd mooie momenten heeft beleefd. Zacht streelde hij haar rug en sloot haar zo nog meer in zijn armen. Milaan en Nice waren nu heel ver weg. De catwalk, de fotosessies, het drukke jachtige leven van een aanstormend fotomodel annex mannequin, annex influencer was even heel ver weg. De mannen voor één nacht die haar neukten na het snuiven van een lijn coke door, de decadente feestjes met sloten alcohol, massaal veel coke waar ze schaars gekleed of zelfs gewoon naakt moest aantreden en waar ze de aanwezige heren op hun wenken bediende met vooral haar carrière in haar achterhoofd.
Dit alles was nu even heel ver weg.
Er was alleen die jonge ietwat slungelachtige knul met wie ze ongeremde seks had, puur voor de fun en vooral de passie die ze uiterst geraffineerd uit zijn lichaam en geest wist te krijgen met zachte aanrakingen en attentvolle zacht uitgesproken woorden van diep verlangen.
Ze voelde zijn armen rond haar lichaam en een diepe innerlijke rust kwam over haar als een warm deken. Dan begonnen de tranen over haar wangen te stromen. Voor ze het goed en wel besefte was Tracy aan het huilen.
“Woarom schreim je schatje?” vroeg Kenny.
“Omdat ik dankbaar ben lieve schat,” antwoordde Tracy.
“Dankbaar voor die heerlijke momenten met je.
Voor die onbedaarlijke passie die je me schonk deze middag en avond. Voor de heerlijke seks die je me gaf. Voor die heerlijke paal van je die ik diep in mij mocht voelen.”
“Mor meisje toch,” zei Kenny. “Aje ghie doar zovele nood aan? Vrijen met e geweune gast lik ek?”
“Ja, dat heb je goed gezien,” zei Tracy. “Ik wilde gewoon eens in gezelschap van een gewone jongen zijn. Een gewone knul die gewoon puur uit lust en passie met mij vrijt enkel en alleen omdat ik voor hem een gewone lekkere meid ben, en niet dat gekende model. Je was blij met mijn belangstelling. De belangstelling van een onbekende meid die op je afstapte en een voorstel deed. En hoe je daarmee omging, wat je daarna met me deed.
Kenny, lieverd.
Je raakt me lieverd.
Je hebt echt geen idee hoe hard en hoe diep jouw aanwezigheid mij nu raakt. Hoe diep je nu al in mijn hart zit.
Lieve schat van me.” Deze woorden werden gevolgd door en lange intense kus. Een kus met gesloten ogen

Kenny bleef die nacht bij Tracy slapen, goed wetende dat hij zich thuis aan een flinke preek mocht verwachten omdat hij niet thuis was gekomen. Zoals die keren dat hij bij zijn maten bleef slapen. Nu ja, slapen. Bier drinken, moppen tappen en vuile praat vertellen in de hangmatten in de tuin van één van hen onder een blote sterrenhemel.
Tracy bereide hem een heerlijk ontbijt waarna ze elkaar zwijgend aankeken.
“Ik ben verliefd op je knul,” zei Tracy.”
Kenny zuchtte diep. “Ek ook op joen,” zei hij. “Schatje.”
Dan nam hij afscheid met een lange intense zoen.
Thuis had hij inderdaad het één en ander uit te leggen, waarna hij door zijn vader aan het werk werd gezet. Gras maaien, aardappelen schillen en na het eten meehelpen met het verven van de schuur. “Je peinst agliek nie dat mien huus een hotel es zeker hé, snotneuze,” zei hij kordaat.
Karel Marteel, de vader van Kenny was niet van zin om de nonchalance waarmee zijn zoon het huis in en uit wandelde zomaar te laten gebeuren. Hij verwachte van hem net als van de twee andere kinderen dat hij participeerde in het gezinshuishouden en dat hij minstens drie maal per week ’s avonds aan tafel zat. Behalve wanneer hij een studentenjob uitoefende.
Na het werk ontmoette hij Randy zijn beste maat. Ze zaten bij de skateramp bij het sportpark wat bij te praten bij een blikje Cola.
“Ey moatje woar eje ghie gezeetn, ‘k hein joen What’sapp berichtjes gestuurd en je reageerde nie.”
“’k Hein touch g’had keirel,”
zei Kenny waarna hij vertelde over zijn ontmoeting met Tracy.
“Hoe noemde die mokke, Tracy?”
“Ja en ‘k kwamn ze tegen bie ’t cremekotje van Siesn wetjewel. Ze verbluuft zie in een appartement d’er juste boven.”
Randy begon luid te schaterlachen. “Zieje d’ermee an ’t rammel keirel of wadde? Je ku me vele wiemaakn, mo toch dadde nie we keirel,” zei Randy.
“Ek maken joen nietend wies keirel, ’t was echt woar. Eindelijk e echte coole mokke, ghin ghiecheltrutje of modepuptje mor e fokking heet keun die mien heel den achternoene en avond loaten genieten heit lik ghinein.”
“Probeer je ghie mien nu echt te verteln daje ghie gistern gepoept eit met Tracy Luvenhout?”
“Ken je ghie dadde?”
vroeg Kenny.
“Ey keirel, dat es ’t heitste keun van Instagram en zelfs op Porntube stoan d’er filmpjes van eur.
En ja z’es hier ol dikwijls gespot hier op de bings wi. Ze was ier passeerde joare ook en ‘k wisten van Pedro die in de cremerie werkte als jobstudent dat ie eur doar regelmoatig zag binn’n en buutn ghoan. Mor dat ze zie seks wilt met ezo e bonestake lik ghie… Kennyboy, vertelt mor een ander verhaaltje wi,”
zei Randy terwijl hij zijn kameraad een por gaf.
“Ach bloast hem up joengen,” zij Kenny waarna hij rechtstond en van de skateramp wegliep.
“Ey Kenny dat was ezo nie gemeint,” zei Randy die geschrokken was door Kenny’s reactie.
“Wat makt het uut. Die mokke noemde Tracy en voe de reste weet je ghie heel ghoed da ‘k sociale media vooral gebruukn voe me hobby’s en mien interesse voe manga strips.”
“Kwam ze echt spontoan op joen of?”
vroeg Randy.
“Joas, ‘k kosten ’t zelve nie geloven keirel. Ek zaten doar met me wiede Bermuda en me bleke borstkasse bloot en zie kwam geweune bie mien zitten.
Pas achter de seks zei ze wien da ze echt was. ‘k Weten dat dat ongeloofwoardig klinkt. Mor je weet, ol die hoalfblote wuuvn op Instagram dat interesseert mien ol ghin flikker.
Die vrouwe had iets machtigs over eur. Ghin oppervlakkige seutemoeie met e schoon figuurtje zoender inhoud. Mor geweune e machtige bomme vul ghoeste. En ze wist hoe dat ze e gast lik ek ghoeste moest loaten kriegn.”
Kenny keek zijn vriend aan. “Makt dat dat oender uus bluft Randy. ‘k Wiln e knie daze de spot me mien driefn en me zien als e fantast of zo. Ek verstoan nog olsang niet woarom dat dat vrouwmeins mien d’eruut koos vor e portie seks.”
“Ek zwiegn lik e graf moat,” zei Randy waarna hij zijn maat een schouderklop gaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten