Pagina's

woensdag 24 augustus 2022

Broeierige zomerpassie.

 



Het verhaal begint ergens tussen Knokke en De Panne.
Op een bloedhete zomerdag.
Kenny Marteel zoefde met zijn skateboard over de dijk.
17 jaar, T-shirt, bermudashort, blote voeten.
Blikje cola in de hand, geen zorgen noch stress.
Het was vakantie voor hem. Eindelijk.
De maand ervoor had hij gewerkt, een vakantiejob en nu zou hij met een deel van dat geld het er eens goed van pakken.
Wat hij nu vooral wilde was… Een meisje.
Kenny verlangde er zo hard naar om eindelijk eens een lief te vinden. Al zijn vrienden hebben al een lief of hadden er één, maar het raakte af. Hij aanhoorde de vele verhalen, en dan vooral de vele pikante verhalen over wat zijn maten met die meisjes tussen de lakens deden.
Ze omschreven hun vriendinnetjes lichaam. “Ey z’heit zukke machtige borsten keirel, met schone roende tepeltjes.” Of “’t Es echt een heite vent, ze kriegt er geweune ghin genoeg van.”
Wat verlangde hij ernaar om ook zo’n dingen te beleven. Om naakt de zee in te gaan en daar gewoon lekker seks te hebben zonder condoom zoals zijn boezemvriend Randy deed. Kenny had een heuse ‘boner’ bij de gedachte alleen al.
Maar Kenny had een probleem.
Er waren maar weinig meisjes die hem konden boeien. Eigenlijk kon geen enkel meisje hem boeien.
Niet dat hij ze niet aantrekkelijk vond of zo. Integendeel.
Maar de meeste meisjes vond hij… Stom.
Te kinderachtig, te roddelachtig, te oppervlakkig, teveel bezig met mode, stomme TV programma’s en dwaze muziek.
Eigenlijk gewoon… Stom.

Kenny duwde zijn skateboard omhoog en pakte hem vast. Hij liep een stuk verder over de dijk en daalde de trap af naar het strand. Hij zette zich onderaan op de stenen boord van de dijk met zijn voeten in het zand en observeerde de kinderen die op het steile stuk naar boven klommen tot bij de omheining, om dan naar beneden te lopen en zich in het zand te laten neerploffen. Wat verder bij het ijsstalletje zag hij een groepje meisjes. En ja, weer hetzelfde. Giechelen, zichzelf o zo interessant vinden, onnozel lachen en elkaar vastpakken. Dan liepen ze weg en verdwenen ze in het drukke strandgewoel. Kenny was er niet kwaad om, ziek werd hij van dergelijke truttige taferelen.
Hij trok zijn T-shirt uit en schudde zijn halflange haar waarna hij nog een slok nam van zijn blikje Cola.
De zon scheen, de zee ruiste in de verte en ineens zag hij dat een vrouw in zijn richting stapte.
Ze had lang zwart haar en licht getaande huid, ze droeg een pikzwarte bikini en tangaslip en bewoog sensueel over het zand op een zodanige manier dat het wel leek alsof haar voeten de grond niet raakten.
Ze stond nu voor Kenny en bekeek hem van top tot teen.
“Mooi lichaam knul,” zei ze terwijl ze door haar knieën zakte en aanstalten maakte om naast hem te gaan zitten.
“Vindt je?” vroeg Kenny  lacherig.
Ze sloeg ongegeneerd haar arm rond zijn hals en legde haar hand op zijn linkerschouder.
Kenny wist zich geen houding te geven. Een wildvreemde vrouw, zeker tien jaar ouder dan hijzelf kwam gewoon naast hem zitten, sloeg haar arm rond zijn hals en zei dat hij een mooi lichaam had. Wat moest hij hiervan denken? Hij, een zeventienjarige slungelachtige knul met half lang donkerblond haar, beginnend sikje, haar op zijn benen en een poging tot borsthaar en helemaal niet de gespierde bink die hij zou willen zijn, met het idee in het achterhoofd dat meisjes toch liever een kerel met spieren willen.
“Ja, ik vind dat jij een mooi lijf hebt knul. Jij bent helemaal mijn type.
Oh ik heet Tracy en wat is uw naam?”
“Kenny, ik heet Kenny,” zei hij met een onzeker lachje.
“Aangenaam, Kenny. Heerlijke knul van me,” zei Tracy terwijl ze zijn schouders begon te masseren.
“Hey ontspan je even Kenny, het is zomer, de zon schijnt en je bent in heel goed gezelschap. Waarom dan zo gespannen? Durf eens te genieten… Schatje,” zei ze terwijl ze plagend in zijn oorlelletje beet.
Ze trok zijn lichaam steeds dichter tegen het hare terwijl ze zich rond hem nestelde. Ze drukte haar weelderige borsten tegen zijn rug terwijl ze hem bleef masseren. Dan gleden haar handen over zijn borstkas en zo heel traag naar beneden.
“Waarom doeje dadde?” vroeg Kenny terwijl hij een kleur kreeg.
“Omdat ik daar zin in heb schatje,” zei Tracy terwijl ze zijn borst en buik streelde nadat ze haar linkerbeen rond zijn lichaam had geslagen. “Omdat ik zin heb in een jonge knul schatje.
En jij hebt ook zin, ontken het maar niet,” zei ze terwijl ze naar zijn kruis keek. Tuurlijk had Kenny een knoert van een boner, vandaar dat hij een rood hoofd had van pure beschaamdheid.
“Ik wil met je vrijen Kenny,” zei Tracy zonder enige géne. “Ik wil die stijve knoert van je tussen mijn benen voelen.” Dan draaide ze zich rond Kenny en ging ze op zijn schoot zitten. Ongegeneerd schuurde ze met haar kruis over zijn stijve pik terwijl ze haar armen rond zijn hals sloeg.
Dan drukte ze haar lippen op de zijne en begon ze hem zacht doch zelfzeker te kussen. Kenny beantwoordde haar kussen eerst wat onzeker maar dan ontdooide hij helemaal en volgde hij het ritme van haar tong terwijl zijn handen over haar rug gleden, alsmaar lager tot ze op haar heerlijke ronde kont lagen.
“Ik wil dat je me neukt,” fluisterde Tracy ongegeneerd in zijn oor.
“Wil je me neuken Kenny? Ik ben bloedheet nu schatje.”
“Waar wil je dat we het doen? Toch niet hier op het strand,” zei Kenny.
“Op mijn appartement schatje, daar zijn we ongestoord. Zeg geen nee Kenny, please… Schatje.”

Even later staken Tracy en Kenny hand in hand de zeedijk over. Ze opende de deur van het portaal van het appartementsgebouw en even later ook deze van het appartement op de vijfde verdieping waar ze verbleef.
Meteen schoof ze de gordijnen open en opende ze de ramen, een zalig zeebriesje waaide binnen en vulde het ietwat muffe appartement met heerlijke zilte zeelucht.
Dan draaide ze zich om en liep ze sensueel heupwiegend op Kenny af die zich aarzelend afvroeg of het wel een goed idee was om zijn broek nu al te laten zakken. Tracy legde haar beide handen op zijn broek en schoof deze traag naar beneden, haar blik gericht op Kenny zijn stijve penis.
Ze zakte door haar knieën en bewonderde Kenny’s stijve. Ze stroopte zijn voorhuid naar beneden en keek er verlekkerd naar, om dan ongegeneerd zijn eikel te likken. Ze zorgde ervoor dat ze deze zacht beroerde met haar tongpiercing. Kenny kon gewoon niet geloven wat hij nu meemaakte.
“Oh Tracy, stamelde hij zachtjes terwijl ze zijn penis nu helemaal in haar mond stopte en ze Kenny met gesloten ogen en vooral met heel veel goesting oraal bevredigde.
“Zet je even in de zetel schatje, dat maakt het voor mij iets gemakkelijker.” Wanneer Kenny zich neerzette lag ze half op hem en ging ze gewoon weer verder met hem oraal te bevredigen. Ze nam er uitgebreid de tijd voor en tussendoor streelde ze zijn prachtige lid en drukte ze er haar lippen tegen.
“Wat een lekkere knots schatje,” zei ze met zachte stem.
“Oh Tracy dat es echt zalig schatje,” zei Kenny terwijl hij haar lange ravenzwarte haar streelde.
“Leg je op je rug, schatje,” zei Tracy terwijl ze zijn bovenlichaam sensueel streelde. “En laat me gewoon doen lieve jongen van me.”
Weer stopte ze hem in haar mond terwijl ze met haar elegante lange vingers met roodgelakte nagels zijn balzak streelde. Met haar andere hand streelde ze zijn buik en borstkas. Ze nam haar tijd om te genieten van Kenny en zijn mooie jongenslichaam. Wanneer ze hem oraal bevredigde zorgde ze ervoor dat de ejaculatie zo lang mogelijk uitbleef. Daar had ze haar trucjes voor.
Dan zoende ze Kenny’s buik en borst en likte ze sensueel zijn tepels.
“Ghie ziet e bomme van e mokke,” zei Kenny die zich altijd in het Kust West-Vlaams uitdrukte.
“Is ’t waar schatje,” zei Tracy terwijl ze haar bikini en slip uittrok waarna ze schrijlings op hem ging zitten. Ze duwde zijn penis diep in haar grotje en bewoog haar bekken sensueel terwijl ze zijn borst streelde. Tracy sloeg verrukt haar hoofd achterover en ademde alsmaar zwaarder. “Oooh Jezes, je paal voelt zo lekker aan schatje,” zei ze kreunend. Kenny legde zijn handen op haar heerlijke ronde kont en duwde zijn penis dieper in haar druipnatte liefdesgrotje. Tracy kwam kreunend klaar en ook Kenny bereikte een heerlijk hoogtepunt. Zijn zaad bleef maar in haar liefdesgrotje stromen. Hij slaakte een langgerekte zucht en kreunde haar naam. “Ooh Tracy,” klonk het wanneer hij haar in zijn armen sloot terwijl Tracy haar lichaam liet zakken en ze Kenny een tedere tongkus gaf. Ze liet haar tong rondgaan met lange stevige halen en likte ook zijn lippen en zijn verhemelte. Elke kus, elke streling, elke aanraking deed Tracy met veel gevoel, zin voor detail en een scherp doordachte geraffineerdheid.
Ze concentreerde zich op zijn ademhaling, zijn hartslag en zijn lichaamstaal.
Tegelijk liet ze het zich welgevallen wanneer hij voldaan haar heerlijke welgevormde kont streelde, waarna hij zijn lichaam een kwartslag draaide en op haar wilde kruipen.
“Wat ga je doen schatje?” vroeg Tracy. Kenny zei niets en trok haar benen uit elkaar.
Hij drong in haar binnen en begon haar krachtig te penetreren. Terwijl streelde hij haar borsten en zoende hij haar in haar nek likte hij aan haar oorlelletjes. “Ghie makt mie zot heet wuuf daje ziet!” fluisterde hij in haar oor. Daarna kuste hij haar terwijl hij bleef doorstoten, steeds harder en heftiger.
Tracy plantte in haar extase haar nagels in Kenny zijn kont en liet een krabspoor achter langs zijn beide billen van de bilnaad tot de zijkant. Maar daar gaf Kenny niet om, hij ging zelfs nog heftiger te keer dan al het geval was. Hij kwam klaar maar hij was zodanig opgewonden en hitsig dat hij gewoon doorging. 

Tracy en Kenny gingen op die manier een hele namiddag en avond door.
Stevige neukpartijen wisselden zich af met momenten van sensuele tederheid en zachte aanrakingen. Tot Kenny weer een flinke opstoot van testosteron kreeg en hij Tracy op haar rug duwde en op haar kroop met de bedoeling om nog eens lekker met haar van bil te gaan.
Zijn billen zaten onder de krabbels van Tracy’s vingernagels en Tracy’s had amper nog gevoel in haar tepels omdat Kenny er in zijn hitsigheid keihard in kneep en haar borsten tegelijk samendrukte.
Daarna, terwijl het in het appartement zo goed als donker was viel het hitsige koppeltje moe maar zo heerlijk voldaan in elkaars armen in slaap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten