Pagina's

maandag 10 april 2023

Psychopaat met connecties 6


Een Gulfstream V privéjet vloog hoog boven Frankrijk.
Sheila had zich op Georges zijn schoot genesteld en legde haar hoofd tegen zijn borst. Hij woelde zachtjes door haar haren terwijl ze speels haar handen over zijn broek liet glijden.
“Serieus pak precies,” zei Sheila lichtjes kirrend terwijl ze zijn gulp zachtjes openritste.
“Nog een beetje geduld nieuwsgierige meid,” zei Georges terwijl hij haar hand opzij legde.
“Toe Georgey, juste ekeje loeren,” zei Sheila terwijl ze zijn knopje losmaakte.
“Straks heb je alle tijd te over om van mijn pik te genieten lieve Sheila,” zei Georges terwijl hij haar kont streelde.
“Ké zukke ghoeste vent, echt,” kreunde Sheila terwijl ze haar handen op zijn borstkas legde.
“Ik ook liefje, ik ook. Maar de landing wordt zo meteen ingezet,” zei Georges. En dat was ook zo.
Het vliegtuig begon te dalen en scheerde laag over de zee om dan te landen op de kleine luchthaven van Saint Tropez waar vooral kleine privéjets landen.
Daar stond een kleine roadster, een heuse oldtimer te wachten. Eén van Georges bedienden gaf de sleutel en stapte in een klaarstaande BMW die meteen wegreed. Georges liet Sheila op de passagierszetel plaatsnemen en kroop achter het stuur. Met een vinnige vaart reed hij naar de jachthaven. Daar stond zijn privéjacht al vertrekkensklaar. Georges overhandigde de sleutels van de oldtimer aan een jonge bediende met de aanmaning om voorzichtig te zijn en liet Sheila aan boord gaan.
“Amai da’s ghinne kattepisse,” zei Sheila terwijl ze zich vergaapte aan het interieur van het schip.
Mooi hé liefje, en er is een eigen zwembad ook,” zei hij terwijl hij op een knop duwde waarna een stuk vloer verschoof waarachter een klein zwembad tevoorschijn kwam. Intussen werden de trossen losgemaakt en zette het jacht zich in beweging. “Hopelijk heit Alain mien berichtje gelezen,” dacht Sheila bij zichzelf. “Of ’t es gedoan met Sheila Verdoolaeghe.”
“Laat ons een frisse duik nemen liefje,” zei Georges terwijl hij haar kleed openritste.
Sheila draaide zich om en liet het kleed zakken. Daaronder droeg ze alleen een kanten slip bezet met nepdiamantjes. “Oh wat ben je toch een prachtvrouw,” zei Georges terwijl hij zijn handen op haar prachtige welgevormde borsten legde. Sheila omhelsde Georges en kuste hem terwijl ze zijn gulp openmaakte welks hij deze keer wel liet begaan. Ze pakte zijn lid vast en duwde het tegen haar intieme delen nadat ze haar slip had weggeschoven. Ze beet op haar lip terwijl ze hem strak aankeek. Georges greep haar slip en trok die naar beneden.  Waarna hij zijn hemd uittrok en zijn broek liet zakken. Laat ons even genieten van het koele water liefje,” zei hij terwijl hij haar naar de trap loodste. Sheila stapte het water in dat heerlijk koel doch niet te koud was. Ze zwom naar de andere kant en draaide met haar rug naar de kant waarna ze zich wat optrok. “Kom schietje,” zei ze terwijl ze haar hoofd achterover sloeg. “Kom bie je schatje die zo heet stoat.”
Sheila zag hoe Georges het water in gleed. Hij was groot en struis gebouwd en had heel wat lichaamsbeharing, vooral veel borsthaar. Zijn puntige baard maakte zijn ruige uitstraling compleet. Maar wat voor Sheila het meest in het oog sprong was het feit dat Georges Uytterlinden meer dan behoorlijk geschapen was. “Komt bie me vent, ek wiln je lul tusschen me benen,” dacht Sheila terwijl ze op haar lip beet.
Georges kwam bij haar en greep haar vast. Hij streelde Sheila’s heerlijke welgevormde borsten en speelde met haar tepels. Sheila nam zijn penis vast en stroopte zijn voorhuid terwijl ze verrukt haar hoofd achterover sloeg. “Zukke lekkere pale vent,” zei ze met een diepe kreun. Ze spreidde haar benen en klemde ze rond Georges onderlichaam en voelde zijn ontblote eikel over haar schaamlippen glijden. Georges greep haar bij haar heupen en trok haar wat van de rand weg waarna hij zijn pik met een krachtige stoot in haar liefdesgrotje duwde. Hij keek haar met zijn staalblauwe ogen strak aan terwijl hij haar met krachtige stoten neukte. Eerst langzaam maar dan steeds sneller en sneller. Sheila was een meer dan heftig orgasme nabij, dit was gewoon buitenaards. Georges domineerde haar en gaf haar waar ze als vrouw zo hard naar verlangde. Een stevige neukbeurt gegeven door een echte vent. Een stevig uit de kluiten gewassen mannelijke man!
Georges trok haar benen meer omhoog en begon met volle kracht te stoten. Het water klotste over heel het zwembad heen. Intussen bevond het schip zich op volle zee. In de verte zag je de verlichting van de badsteden Saint-Tropez, Sainte Maxime en Frejus. De volle maan stond hoog aan de prachtig verlichte sterrenhemel en het was windstil op deze heerlijke zachte Mediterraanse nacht. Met een druk op de knop had Georges het dak boven het zwembad weggeschoven zodat Sheila genoot van de prachtige sterrenhemel terwijl ze door Georges werd geneukt.
Nadat hij was klaargekomen sloot hij haar in de armen. Sheila liet haar hoofd rusten op zijn brede schouder. “Meinschenlief dat was zalig,” zei Sheila.
“Het wordt fris,” zei Georges. “Laten we naar de slaapkamer gaan.”

In de slaapkamer werd er nog een glas champagne gedronken waarna Georges zacht Sheila’s vagina streelde en zijn vingers over haar schaamlippen liet glijden. Lang duurde het niet eer hij haar clitoris begon te stimuleren. Sheila lag op bed en ademde steeds zwaarder en zwaarder. Dan kroop Georges op haar en trok haar benen open. Weer drong hij in haar binnen en begon hij haar krachtig te penetreren. Hij keek haar opnieuw aan met zijn staalblauwe ogen. Maar ditmaal met een diepnijdige blik. Dit vervulde Sheila met afschuw. En terecht zo bleek.
Hij pakte haar handen vast en duwde ze op bed. Hij ging alsmaar bruter op haar tekeer en ramde zijn pik meedogenloos in haar schede. “Teef!” hoorde Sheila hem zachtjes murmelen.
“Georgey je doet me pijn,” zei Sheila terwijl ze haar handen uit zijn greep probeerde te krijgen.
“Dat is ook de bedoeling!” zei hij vlakaf.
“Voor ik je van kant maak ga ik eerst mijn lusten op u botvieren ja! Gore slet dat ge zijt!”
Dan drukte hij zijn handen op haar keel en keek hij haar recht in de ogen.
“Gij gaat mij niet verlinken Sheila Verdoolaeghe!!
Theo Verwichte zal veroordeeld worden voor de moord op Alixe Verbrugghe en NIEMAND ANDERS!”
Georges duwde met volle kracht op haar keel, en dan vooral met zijn duimen. Sheila verkeerde in ademnood. Terwijl hij haar wurgde bleef hij haar genadeloos en pijnlijk penetreren.
“Klaarkomen terwijl zo’n strontwijf gelijk gij haar doodsreutel weerklinkt. Dat is gewoon het zaligste wat er is. Die kick is goud waard! Die kick is gewoon goud waard Sheila!!!” brulde Georges in haar oor terwijl hij genoot van de doodsangst in Sheila’s ogen.
Zo meteen kom ik klaar Sheila… Maar dat zal jij helaas niet meer meemaken! Zal je leren om je met mijn zaken te bemoeien!”

Dan plantte Sheila met volle kracht haar vuist recht op de neus van Georges Uytterlinde. Waarna ze hem met volle kracht van haar afduwde.
“Aauw gaase godverdomse vuil hoere!!!” riep Georges die van Gent afkomstig was. “Ik maak aa van kant gaase vuile sloerie!”
Lenig als een kat dook Sheila het bed uit, maar Georges poging tot wurgen maakte dat ze naar adem moest happen. Georges sprong uit bed en wilde Sheila vastgrijpen, maar ze is natuurlijk veel sneller dan dat. Ze liep de kamer uit en meteen naar het dek, naakt.
“Arrëte cette salope!” brulde Georges naar de meereizende bemanningsleden. Maar voor ze iets konden doen was Sheila al op het dek. Ze liep naar de voorkant van het schip en speurde de hemel af. Dan zag en hoorde datgene waar ze op wachtte. Ze opende een kist en haalde er een doos met drie lichtpijlen uit. “Wat ga je daarmee doen Sheila?” vroeg Georges. “Niemand zal je vuurpijlen zien meisje! Je bent verloren, straks zinkt jouw levenloze kadaver naar de zeebodem en zal je voor eeuwig zwijgen over wat je weet over mij!”
“Ezo e piele in je mulle doe ghin deugd wi,” zei Sheila terwijl ze de vuurpijl op Georges richtte. Hij deinsde achteruit waarna Sheila de pijl in de hemel schoot.
Dan werd het geronk van twee helikopters alsmaar luider hoorbaar.
Ook voer er ineens een snelle boot in de richting van het jacht. “Godverdomme de gendarmen!” foeterde Georges.
“Ja, en ze hebben een aanhoudingsbevel bij, in het kader van het onderzoek naar je Malinese werkvrouw die je hebt vermoord.”
“Godverdomse teef!” riep Georges terwijl hij Sheila te lijf wilde gaan. Maar ze velde hem terstond met een gemene draaitrap.
“Rode baret paracommando, Provinciaal en nationaal kampioen kickboksen woar da ‘k nog olsang lesse in geven.
Ghie zie ghin partieje voe mien smeirige vrouwenmepper!”
siste Sheila terwijl ze haar voet op de buik van de bewusteloze Georges Uytterlinde legde. Intussen klampten de gendarmen hun boot vast aan het jacht en klommen ze aan boord.
“Monsieur Uytterlinde vous ete arrétez pour le assassination de Fanta Fatoumé!” zei de hoogste gendarme in rang terwijl anderen hem optilden en in de boeien sloegen.
“Godverdomse teef!!!” murmeldee Georges terwijl hij langzaam weer bijkwam en Sheila vol diepe minachting aankeek.
“Hiervoor gade boeten vuil slunze!” brulde hij.
“Ik kom hier wel uit hoor! En dan zoek ik je op en dan zal ik je afmaken op de ergst denkbare manier! Ik zal nog harder tekeergaan dan dat ik tot nu toe deed met al die wijven die ik onder handen nam!”
“Jaja Georgey… Beloven,” zei Sheila schamper terwijl de gendarmen hem hielpen bij het aankleden en ook Sheila haar kleren bij elkaar zocht en zichzelf toonbaar maakte alvorens aan boord te gaan van de boot van de gendarmen. Daar zat ze naast een knappe jonge gendarme met getaande huidskleur. Hij keek haar aan, zij keek hem aan. Ze maakte een kusje met haar mond, hij wist zich geen houding te geven.

Eens aan wal werd Sheila ondervraagd en gaf ze toe dat ze Alain Donck de opdracht gaf om het Franse gerecht in te lichten dat de in Frankrijk gezochte Georges Uytterlinde op weg was naar Frankrijk met zijn privé jet en dat hij in gezelschap was van een vrouw die nota bene detective is en een onderzoek naar hem voerde. Reden te meer voor de Fransen om alle alarmbellen te doen afgaan. De gendarmen werden erop uitgestuurd met hun snelle boot en er gingen meteen ook twee helikopters de lucht in . Die konden het jacht meteen lokaliseren nadat ze de vuurpijl zagen opstijgen. Toen ze een naakte vrouw zagen die een eveneens naakte man met en rake trap uitschakelde en meteen ook de naam van het jacht herkenden wisten ze dat ze prijs hadden.
Sheila wachtte nu al uren in de muffe gang van de gendarmeriepost van Saint-Tropez; Ze werd net ondervraagd over haar aanwezigheid op Georges jacht en wat ze daar deed, hoe ze hem leerde kennen en waarom ze met hem meeging. Sheila bekende alles eerlijk en de gendarmes luisterden met stijgende verbazing naar haar verhaal.
“Cette a votre initiative monsieur Alain Donck appellez monsieur le prefecte,” zei hoogste officier van het gezelschap. Sheila knikte instemmend.
“Dus eigenlijk hebt u met gevaar voor eigen leven een val uitgelokt voor Georges Uytterlinde?” vroeg de officier. Weer knikte Sheila instemmend.
“Vous ete un femme tres brave madame,” zei hij. “U bent een zeer dappere vrouw en u hebt met groot gevaar voor uw eigen leven gehandeld.”
“Ik wilde andere vrouwen voor dit gevaar behoeden,” wierp Sheila op. “Die man is een publiek gevaar en moest gestopt worden. Als ik niets deed dan deed niemand het. Want blijkbaar schijt men in België in de broek voor dit heerschap.”
“Il-ya ete un histoire de corruption, ça c’est un fait. Hij heeft een geschiedenis van corruptie en machtsmisbruik dat is een feit. Ook in Frankrijk zijn er mensen die plooien als een knipmes voor heerschappen als hij, helaas.
Maar ditmaal hangt hij, en blijkbaar begint men nu ook bij jullie in te zien dat  die man gestopt moet worden.
Mais bon, de ondervraging zit erop, maar ik sta er op dat u nog even op de gang wacht.”
Tijdens het wachten zag Sheila hoe de commandant van het korps een man in kostuum binnenliet en met de grootste egards ontving, ze trokken zich terug op zijn bureau. Dan werd Sheila naar binnen geroepen.
“Madame puis-je vous présenter Monsieur Edgard Buisogne, prefect van Nice en de regio Provence Alpes Cote-d’Azur.”
De prefect begroette Sheila met een warme handdruk. “Mevrouw, u hebt ervoor gezorgd dat een gevaarlijk man uit de samenleving werd gehaald, mon felicitations!” zei de prefect met diepe officieel klinkende stem.
“J’ai fait mon devoir monsieur le prefect. Ik deed mijn plicht als detective, als lid van de samenleving en vooral… ALS VROUW!
Ik zou het mijn hele leven beklagen moest hij nog meer slachtoffers maken, wetende dat dit kon voorkomen worden met mijn plan. En ja, ik besef dat ik hierbij het leven kon verliezen.
Maar ik ben niet bang om te sterven, want ik weet dat goede zielen op mij zullen wachten.”
“Vous ete tres courageuse madame,” zei de prefect waarna hij met een warme handdruk afscheid nam. De officier riep een jonge gendarme en gaf hem de opdracht om haar naar haar hotelkamer te brengen die de prefect voor haar had geregeld. Het was de gendarme die naast haar zat op de boot.
Daar aangekomen keek Sheila de jonge bruingebrande gendarme aan met een zwoele blik.
“Veux-tu me tenir compagnie çette nuit?” vroeg ze terwijl ze haar armen rond zijn hals sloeg.
De jonge sportieve kerel, half Frans, half Creools slikte en hapte naar adem.
“Je ne sais pas mademoiselle,” zei hij.
“J’aime pas dormir seul apres cette aventure,” zei Sheila terwijl ze de jonge kerel dichter trok.
Hij hapte toe en eens in de kamer zakte Sheila door haar knieën terwijl ze zijn broek open maakte.
Een kwartier later genoot ze van de amoureuze kwaliteiten van Nathan, een jonge gendarme uit Martinique die pas werd  overgeplaatst naar de Cote d’Azur, waar hij net uitkeek naar wilde avonturen met hunkerende vrouwen.
Hij liet Sheila genieten van zijn vingers, tong, en vooral van zijn stevig geschapen geslacht en zijn uitmuntende fysieke conditie.
Toen het eerste zonlicht door de ramen piepte keek ze hem vol teleurstelling aan.
“Domage, mais mon avion partir en mois dans deux heures,” zei ze terwijl ze zich aankleedde.
“Mais tu va pas retourner a Saint-Tropez?” vroeg hij.
“Peut-tétre,” zei Sheila. “Dans cette casse je té telephoner tout suite.
“Et cette un promise,”
voegde ze eraan toe waarna ze afscheid nam van Nathan met een lange vurige kus.
Op het vliegtuig dacht ze met een glimlach terug aan Nathan die ze vooral verleidde om die nare ervaring met Georges Uytterlinde te vergeten.

Eens Sheila terug thuis was keerde ook Lou terug.
Er werd een gezellige avond gehouden met hapjes en drankjes en Sheila vertelde over haar hachelijke avontuur op de Middellandse Zee.
“Meiske toch,” zei Lou. “Waarom brengt gij uw eigen altijd in gevaar?”
“Mor Lou toch. Georges Uytterlinde was echt nie zo sterk als ie dacht wi.
Infeite es dat e grote zwakkeling die niks anders kost dan ze frustroasjes op weerloze vrouwen uutwerken.
Mor nu hangt ie en j’had ghin andere optie dan bekennen.
En Theo’tje Verwichte ghoat vrijuut. En ’t lijkt erop dat ie ze lesje geleerd heit.
Je werkt nu op de dienst verkoop van e grote multinational in Brussel. Ze dure sportauto’s heit ie verkocht, alsook z’n penthouse en je weunt nu in e simpel flatje aan de rand van Brussel.
Toch spietig dat joenge gasten eerst met ulder kop tegen de muur moeten lopen eer ze verstoan dat alleine in ’t woorden boek succes voor werken
komt,” zei Sheila terwijl ze haar glas ophief.
“Loaten we klinken op de ghoeie afloop en op de liefde da kik voeln voe me schietje Lou.
Daarna stond ze recht, trok ze ook Lou recht en gaf ze hem een lange tedere tongzoen.
Waarna het hele gezelschap de glazen liet klinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten