Pagina's

dinsdag 4 april 2023

Psychopaat met connecties.


Een hagelwitte Range Rover parkeerde op de oprit van een protserige villa aan de rand van de stad. De deur zwaaide open en met een air van hooghartigheid stapte zakenvrouw Alixe Verbrugghe uit en liep ze naar de voordeur nadat ze het portier van haar auto toe klapte. 27 jaar, slank, sluik blond haar tot op de schouders, muisgrijs mantelpakje, zwarte schoenen met hoge hakken.

Nog terwijl ze de trap opliep ging de deur open en een jongeman in stijve smoking begroette haar. “Alixe Verbrugghe neem ik aan,” zei hij op stijfdeftige toon.
“Dat ben ik,” zei Alixe.
“Meneer Uytterlinde verwacht u in zijn werkkamer,” zei de jongeman in smoking. Zonder iets te zeggen of hem een blik te gunnen stapte Alixe naar binnen en liep ze over de pluche rode loper door de gang naar de werkkamer. Ze betrad de ruimte zonder kloppen.
Daar zat Georges Uytterlinde, de steenrijke financier, beursmakelaar en zaakvoerder van een gerenommeerd boekhouderkantoor achter zijn PC. Hij keek op en knikte minzaam.
“Dag Alixe, wat kan ik voor u doen liefje,” zei hij terwijl hij stiekem zijn gulp openmaakte.
“Mijn bedrijf heeft geld nodig Georges,” zei Alixe kortaf.
“Welk bedrijf heeft er geen geld nodig Alixe,” reageerde Georges terwijl hij de jonge Alixe net niet uitkleedde met zijn ogen.
“Feit is wel liefje, dat jou bedrijf verlies blijft maken. Heb je al een reddingsplan in gedachte voor je bedrijf juffrouw Verbrugghe?” vroeg Georges.
“Tuurlijk wel, jij denkt dat je met een seutje te doen hebt nietwaar? Hier, mijn reddingsplan, samen met mijn accountant en rechterhand Mark Bervoets in elkaar gestoken.”
Georges Uytterlinde opende de map en bladerde erin. Hij bekeek alles zeer aandachtig.
“Goed plan liefje,” zei Georges. “Maar ik mis iets,” voegde hij eraan toe.
“Wat dan?” vroeg Alixe met lichte vertwijfeling in haar stem.
“Ik heb bezuinigd waar ik maar kon, volk ontslagen, personeel dat wegging niet meer vervangen. Wat kan ik nog meer doen?”
“Dat weet je best liefje,” zei Georges terwijl hij zijn stoel wat draaide zodat ze zijn gulp zag die wijd open stond. Alixe schudde vertwijfeld het hoofd en wilde het bureau verlaten. Maar liep dan naar hem toe. Ze zakte door haar knieën en  begon Georges oraal te bevredigen.
“Goed zo schatje, ik ben blij dat we mekaar begrijpen,” zei Georges terwijl hij door haar blonde haren woelde. Hij sloeg zijn hoofd achterover en alleen sjokkende geluiden waren hoorbaar. Dan hield Alixe op en trok ze haar gilet uit waarna ze het bloesje van haar mantelpakje openknoopte.
“Wil je gepijpt  worden of meer?” vroeg ze.
“Wil je centen of je bedrijf over de kop zien gaan?” vroeg Georges grijnzend.
Alixe kleedde zich helemaal uit en nam zijn stijve penis in zijn handen. Ze klom dan naakt op zijn schoot en duwde hem tussen haar benen.
“Oooh heerlijke meid,” zei Georges terwijl hij haar kont vastgreep. Wat heb je toch een heerlijk lichaam Alixe.
Ik wil je een voorstel doen liefje,” zei hij nadat hij was klaargekomen en Alixe haar intieme delen schoonveegde met een vel Cleenex.
“Volgende week reis ik naar Dubai. Een zakenreis, ge kent dat wel. Lange onderhandelingen, zakendiners en dat soort dingen.
Een beetje afleiding ginder zou me goed doen Alixe, snap je wat ik bedoel.
Jij bezorgd me wat afleiding en laat me genieten van je heerlijke lichaam.
En ik. Ik zorg ervoor dat je bedrijf nooit nog in financiële moeilijkheden komt.
Hey liefje, je mag zelfs uitgebreid shoppen met mijn Gold Creditcard, wat denk je daarvan?”
“Vanwaar je gulheid?” vroeg Alixe.
“Omdat je gewilliger bent dan ik dacht liefje,” zei Georges.
“En omdat je mij heerlijk hebt laten genieten. Je bent zo’n prachtvrouw Alixe,” zei Georges.
“En een taaie tante in zaken.
Daar hou ik zo van.
Ik heb altijd gelooft in je bedrijfje weet je. En vooral in je durf.
Ik kan je in Dubai aan zeer interessante zakenpartners voorstellen. Maar je weet… Voor wat hoort wat.
Ik stel voor dat je morgenavond langskomt om de details te bespreken, is dat goed?”
“Morgenavond is geen probleem,” zei Alixe terwijl ze zich terug aankleedde.

Even later in haar Range Rover huilde ze tranen met tuiten. Hoe is het zover kunnen komen dat ze ooit in een netelige situatie als deze zou geraken? Alixe Verbrugghe, een jonge ambitieuze zakenvrouw die wist wat ze wilde en daar keihard voor werkte. Haar bedrijf dat gespecialiseerd was in winkelinrichting draaide goed en haar klanten waren tevreden. Toch stapelden de schulden zich op en had ze plots onrealistisch hoge onkosten. Ze twijfelde en leefde in ontkenning, maar uiteindelijk moest ze dan toch inzien wie de ware oorzaak hiervan was. Had ze maar nooit gezwicht voor de charmes van die ene mooiprater. Die ene kerel die ze zo vurig liefhad maar nu tot in het diepste van haar ziel haatte.
Dan herpakte ze zich en startte ze haar auto. Ze had nu echt wel een eitje te pellen met iemand.
Met een rotvaart reed ze naar haar bedrijf waar ze vaststelde dat er nog licht brandde. Waarom verbaasde haar dit eigenlijk niet?
Ze nam foto’s om dan door de achterdeur naar binnen te sluipen. Zo stil mogelijk opende ze de deur van haar eigen kantoor, en weer maakte ze foto’s. Dan maakte ze dat ze zo snel mogelijk terug in haar auto was om de persoon die in haar kantoor bezig was op de gevoelige plaat vast te leggen.
Morgenvroeg zal het er stuiven, dat stond nu al vast. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten