Pagina's

donderdag 25 november 2021

Dingen die me bezighouden: Dat virus kwam weer.







Dag lieve mensen.
Hebben jullie me gemist?
Op Facebook vooral?
Hebben jullie jullie zich niet afgevraagd: 'Waar zit ie nou? Met zijn spitante commentaren en grappige opmerkingen'.
Ja ik mocht weer eens een weekje doorbrengen in de beruchte 'Facebook Jail'.
Nog maar eens.
Ik zie het ook bij anderen dat er echt niet veel nodig is om een ban op te lopen op het zogenaamde 'sociale netwerk'. Hun uitleg is dan altijd: 'we willen dat Facebook voor iedereen een aangename en veilige omgeving is'.
Ligt dat nu aan mij? Maar ik krijg echt het apezuur van dat soort wolligheden.
'Let op wat je zegt, want uw woorden zouden voor iemand wel eens een onaangenaam kunnen overkomen en dat is slecht voor ons gezinsvriendelijk imago'.
ACH HOU TOCH OP!!!!

Als ge u op een medium of forum vertoeft waar van gedachte wordt gewisseld en waar men ideeën verspreid dan is de kans groot dat ge iets leest of ziet dat u een minder onaangename ervaring hebt. Dat ge dingen leest waar ge het absoluut niet mee eens zijt. Leer daar mee omgaan/
We leven meer en meer in een overgevoelige en ruggengraatloze maatschappij waarin relativeren een haast onmogelijke opgave is geworden voor velen, en waar men alles wat men zegt of schrijft letterlijk neemt of persoonlijk opvat. Iedereen is zo snel beledigd, op de (lange) teentjes getrapt of misbegrepen.. En over dat 'woke' gedoe ga ik maar beter zwijgen, het is de nagel aan de doodskist van de vrije meningsuiting, de satire en het recht om te mogen spotten of beledigen. Ja dat is een recht.

Maar ik ga er over zwijgen, Dat quasi Facebookloze weekje waarin ik nauwelijks meer kon doen dan meeloeren op mijn 'wall' of in de groepen waar ik mij op hou was in zekere zin een verademing en een oefening in het mij concentreren op zaken die er veel meer toe doen, zoals mijn verhalen (er is er weer eentje in voorbereiding) of om wat vaker gewoon offline te zijn.
Even die stroom aan berichten en vooral meningen aan mij voorbij laten gaan.
Want hebben jullie dat ook lieve mensen? Die onrust die je voelt als je naar het nieuws kijkt. Dat gevoel van angst of onzekerheid met al die berichten over 'het klimaat', 'dure energieprijzen' en vooral... Het opnieuw snel oprukkende CORONAVIRUS!

Een mens durft er niet aan denken hé.
Gaan ze weer alles dichtgooien? Weer zoveel inkomstenverlies voor zelfstandigen en ondernemers. Weer zoveel mensen in diepe miserie.
Is dat vaccineren dan eigenlijk niet voor niks geweest? Aangezien er toch weer zoveel besmettingen en ziekenhuisopnames zijn en er weer zoveel mensen op intensieve zitten.
Zijn die vaccins eigenlijk wel te vertrouwen, ze waren zo snel klaar meneer.
Lieve mensen.
Laat u niets aanpraten door de valse informatieverspreiders, terecht ook wel eens 'wappies' genoemd.
Vaccinatie is de sleutel tot een wereld met minder corona, minder ziekenhuisopnames en minder te betreuren overlijdens ten gevolge van van corona.
Wie de statistieken van Sciensano bekijkt weet meteen dat het aantal overlijdens lager ligt dan vorig jaar, ondanks het feit dat we nu meer besmettingen hebben. Ook de ziekenhuisopnames en het aantal mensen op intensive care ligt lager.
Heb VERTROUWEN in de wetenschap, in de harde werkers van de zorgsector die nu weer de benen van onder het lijf lopen om de toevloed van patiënten de baas te kunnen en in de vaccins die net als ALLE ANDERE VACCINS levensredders zijn.
Wat ik hier vertel is is geen mening, ik herhaal GEEN MENING!!!!
Al wat ik schrijf kan je terugvinden op de websites van elke instantie of persoon die ERNSTIG met wetenschap en met volksgezondheid bezig is.
En bij deze maak ik een statement.
Dat zijn de enige bronnen die ik 100% vertrouw en ernstig neem.


"Maar Miguel, wat zijde gij toch naïef;
Dus gij gelooft alles wat de 'main-stream media', de politiek en die corrupte virologen die betaalt worden door Big-Pharma die vette miljardenwinsten maken met hun onbetrouwbare vaccins waar ge heel nare bijwerkingen van krijgt u wijsmaken. Want van die bijwerkingen daar leest ge niks van in de gazet nietwaar?
Wordt wakker gij schaap en doe je onderzoek man."
Kijk.
Sta me toe om al wie met bovenstaande onzin komt aandraven eens klaar en duidelijk van antwoord te dienen.

Punt 1: de 'main-stream media', wat is dat dan?
Ik verwed er mijn hoofd om dat diegene die nu roepen dat ze de 'main-stream media' niet meer geloven, dezelfden zijn wiens leefwereld niet verder reikte dan het VTM-Journaal, Het Laatste Nieuws en zijn op sensatie gerichte clickbait site of in het beste geval De Standaard of De Morgen. 
Jullie hebben een paar keer teveel gelezen op de walls van jullie Facebook vrienden dat ze de traditionele media niet meer vertrouwen en dus besluiten jullie om deze links te laten liggen.
Maar weet ge? Die 'traditionele media' is een huis met vele kamers.
Er is veel en veel meer dan Het Laatste Nieuws of het slappe theekransje genaamd 'De Zevende Dag' hoor.
Hebben jullie al eens naar de website van The Guardian gesurft? Dat is een zeer gerenommeerde Britse krant die nieuws en opinies van zeer hoog niveau brengt. Zeer mainstream en bovendien links want de spreekbuis van de Britse Labour Party. Maar vooral hun artikelen over wetenschappelijke onderwerpen zijn van zeer hoog niveau.
En zo zijn er nog heel wat nieuwsbronnen die het vaak middelmatige niveau van de populaire Vlaamse media heel sterk overstijgen. Je mag alleen niet LEESLUI zijn en je moet bereid zijn om je woordenschat en talenkennis wat aan te scherpen. Ooit waren wij Vlamingen gekend en zelfs geroemd om onze talenkennis, wat schiet daar nog van over? Scherp dat aan alstublieft. Zap eens wat vaker naar de BBC, hun duidingsprogramma's zijn van zeer hoog niveau en dat geldt ook voor CNN. Brulboei annex pussygrabber Trump verfoeide CNN. Voor mij een reden om wat vaker naar deze nieuwszender te zappen.
Punt 2: de virologen zijn corrupt en worden betaalt door Big-Pharma!
Echt?
Komaan doe eens normaal.
Als ge zo'n achterlijk commentaar ziet van zo'n wappie ziet, dan moet ge eens zijn Facebook profiel opendoen. De meest groteske onzin over zogenaamde snode plannen met de bedoeling om onze vrijheden in te perken en ons permanent in angst te doen leven. Niet zelden promoot zo'n wappie de 'natuurlijke immuniteit' en gelooft hij dat er betere manieren zijn om de immuniteit aan te sterken dan de vaccins.
PEEEUUT!!!! Wrong again!
Op een natuurlijke manier je immuniteit versterken zorgt er misschien voor dat je de winter doorkomt zonder snotvalling of die vervelende griep.  Maar je stopt er geen ultra besmettelijk virus als Covid19 mee. En ook de griep is een net iets te gevaarlijke aandoening om deze zonder vaccin te lijf te gaan en eigenlijk zou elkeen die tot de risicogroep behoort of met risicopatiënten in contact komt zich tegen de griep moeten vaccineren.
En ja de grote farmaceutische bedrijven hebben als voornaamste core-business zoveel mogelijk winst maken en hun aandeelhouders tevreden houden. Maar zonder winst of aandeelhouders geen geld  voor onderzoek of ontwikkeling. Zonder hun megapopulair middel tegen erectiestoornissen genaamd Viagra zou Pfizer nooit het vele geld nodig voor het snel ontwikkelen van hun vaccin in kas hebben gehad.
That's the way the world is turning.
Of je het er nu mee eens bent of niet.
Punt 3: Het moet toch prettig leven zijn in een wereld waar iedereen met een zekere vorm van macht, status of invloed deel uitmaakt van het grote snode plan en jij als gewone mens die verdorie gevraagd wordt om enige maatregelen in acht te nemen om een globale pandemie in te dijken. En nee niemand weet hoe lang dat zal duren? Niemand weet hoe lang we nog dat mondmasker zullen moeten dragen. De zeer gerenommeerde viroloog en AIDS-specialist Peter Piot spreekt van zeker drie tot vijf jaar.
Langer dan de moderne mens met zijn focus op plezier en entertainment verdragen kan dus.
En als ik eerlijk mag zijn.
IK GELOOF HEM!
Is dat leuk? Nee dat is niet leuk!
Maar nogmaals: het moet een heel prettige gedachte zijn als alles wat u niet bevalt of waarvan ge denkt dat het de kwaliteit van uw leven aantast onderdeel is van een groot complot of door de politici bedacht is om u te pesten of u het geld uit de zakken te kloppen.
Maatregelen om het verkeer veiliger te maken worden door mensen die zo denken aanzien als pesterijen ten nadele van de automobilist. En die snelheidsbeperkingen zijn toch zo onrealistisch meneer.
Echt? En in uw straat rijden ze als zotten zeker? Komaan.
HET GAAT NIET OM U!!!!










Het wordt voor veel mensen gewoon tijd om eens VOLWASSEN TE WORDEN en die slachtoffermentaliteit af te werpen.
Zijn mensen vandaag de dag dan zo stronteverwend dat ze elke inperking van hun heilige vrijheid als een aanslag op hun integriteit of zelfs hun leven beschouwen?
Zijn mensen vandaag de dag zo verrekt narcistisch dat ze denken dat alles in het leven om hen, hun ego en hun plezier moet draaien?
En jullie noemen de media 'links' en elk bericht dat niet in jullie kraam past is 'propaganda'.
Jullie moeten dus constant naar de mond gepraat worden en elke oproep tot verantwoordelijkheid of zorg voor het milieu of jullie medemens is 'fake', 'linkse propaganda' of 'framing'. 
Of hoe simpel kan het leven zijn?
Met mijn 47 jaar levenservaring weet ik echter at het leven helemaal niet simpel is en vooral dat het onrealistisch en vooral zelfzuchtig is om te verlangen dat alles en iedereen zich schikt naar uw grillen.
En nee, het kan heus niet alle dagen feest zijn. Ik ga nog wat olie op het vuur gieten.
Beetje soberder mag wel.
Oh klik eens op de blauw gekleurde woorden, er zitten links achter.;
Links naar websites die u echt tot inzicht brengen.
En FUCK BLACK FRIDAY!! (hier mag het) 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten